• https://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/as-816x310.jpg
 • https://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/Untitled-1-816x320.jpg
 • https://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/q-816x320.jpg
 • https://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/0.jpg
 • https://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/Untitled-1-1-816x320.jpg
 • https://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/816x310.jpg
 • https://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/a.jpg
 • https://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/ARTEMIDE-816x320.jpg
 • https://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/ARTEMIDE..-816x320.jpg
 • https://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/d.jpg
 • https://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/s-816x320.jpg
 • https://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/a-1-816x320.jpg
 • https://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/one..-816x320.jpg
 • https://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/one-816x320.jpg
 • https://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/welcome-960x310-2-816x310.jpg
 • https://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/dsa.jpg
 • https://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/Untitled-3-816x320.png
https://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/themes/wull/images/shadow-1.png
ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА ФЕЈСБУК


Добијте ги  најновите новости за активностите ,производите и настаните на нашата компанија на  нашата веб страна на фејсбук за да учествувате на разни натпревари и да освоите специјални награди.

> Придружете ни се сега !

КАТАЛОГ


Најновиот каталог на Манекс сега можете да го видете и онлајн! Ова година беше обелезана со ЛЕД квалитети и прекрасни глетки. Овие трендови се карактеристични за нашите најнови иновации оваа година.

> КАТАЛОГ


MANEKS

Друштво за трговија на големо и мало со светла. Застапник на брендовите: CASALUCE, OZCAN, PELSAN, MASSIVE (PHILIPS).

Специјализирана продавница која се стреми да ги стави на располагање најпознатите брендови на светла

> Повеќе..


1

MANEX ( EXPORT-IMPORT )

Манекс е современа фирма која нуди широк спектар на расветни тела за станбен и деловен простор со модерен и декоративен дизајн.

За да го осветлите Вашиот дом и градина, или Вашиот деловен простор според своја желба и потреба, решението побарајте го кај нас, ние ќе ви понудиме производи кои совршено одговараат на вашите потреби за осветлување.За да одговориме на вашата потреба и да го олесниме купувањето, ги проширивме нашите продавници во: Струга, Тетово, Струмица.

> Повеќе..

Во Блог

Добијте ги најновите новости во нашата компанија.

Видете ги сите написи