• http://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/welcomeMK-960x310.jpg
 • http://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/1-960x310.png
 • http://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/Untitled-2-960x310.jpg
 • http://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/210-960x310.jpg
 • http://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/231-960x310.jpg
 • http://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/Untitled-123-960x310.jpg
 • http://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/manex_6.jpg
 • http://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/Untitled-1011-960x311.jpg
 • http://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/uploads/2015/11/Untitled-010-960x311.jpg
http://www.maneks.mk/site/mk/wp-content/themes/wull/images/shadow-1.png
 • ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА ФЕЈСБУК

  fb
  Добијте ги  најновите новости за активностите ,производите и настаните на нашата компанија на  нашата веб страна на фејсбук за да учествувате на разни натпревари и да освоите специјални награди.

  > Придружете ни се сега !

  ДИЗАЈНИРАТЕ ОСВЕТЛУВАЊЕ НА СОБА

  online
  Најголем проблем за повеќето од луѓето кога тие купуваат осветлување е да се оцени каков ефект ќе има кога ќе го инсталираат дома.Но овој проблем веќе е решен.

   

  > Започнете со дизајнирање на собата

  КАТАЛОГ

  catalogue
  Најновиот каталог на Манекс сега можете да го видете и онлајн! Ова година беше обелезана со ЛЕД квалитети и прекрасни глетки. Овие трендови се карактеристични за нашите најнови иновации оваа година.
   
   
  > КАТАЛОГ


  1

  MANEX ( EXPORT-IMPORT )

   

  Друштво за трговија на големо и мало со светла. Застапник на брендовите: CASA LUCE, OZCAN, PELSAN, MASSIVE (PHILIPS).

  Специјализирана продавница која се стреми да ги стави на располагање најпознатите брендови на светла и тоа: Philips, Massive, Esseo, Lirio, Ozcan, Casaluce и Vito.

  > Повеќе..

   

  Во Блог

  Добијте ги најновите новости во нашата компанија.

  Видете ги сите написи