• https://www.maneks.mk/site/shq/wp-content/uploads/2015/11/miresevini-960x310-960x310.png
  • https://www.maneks.mk/site/shq/wp-content/uploads/2015/11/1-960x310.png
  • https://www.maneks.mk/site/shq/wp-content/uploads/2015/11/Untitled-2-960x310.jpg
  • https://www.maneks.mk/site/shq/wp-content/uploads/2015/11/210-960x310.jpg
  • https://www.maneks.mk/site/shq/wp-content/uploads/2015/11/231-960x310.jpg
  • https://www.maneks.mk/site/shq/wp-content/uploads/2015/11/Untitled-123-960x310.jpg
  • https://www.maneks.mk/site/shq/wp-content/uploads/2015/11/manex_6.jpg
  • https://www.maneks.mk/site/shq/wp-content/uploads/2015/11/Untitled-010-960x311.jpg
  • https://www.maneks.mk/site/shq/wp-content/uploads/2015/11/Untitled-1011-960x311.jpg
https://www.maneks.mk/site/shq/wp-content/themes/wull/images/shadow-1.png

 

BASHKOHU ME NE NË FACEBOOK

fb
Merrni lajmet e fundit mbi aktivitetet e kompanisë sonë, produktet dhe ngjarjet në faqen tonë në Facebook dhe për të marrë pjesë në konkurse të ndryshme për të fituar çmime të veçanta.

> Bashkohu me ne tani!

DIZAJNO NDRIÇIMIN E DHOMËS ONLINE

online
Problemi më i madh për shumicën e njerëzve, kur ata blejnë ndriçim, është për të vlerësuar se çfarë efekti do të ketë kur ta instalojnë atë në shtëpi. Por ky problem tani më është zgjidhur.
 

> Fillo dizajnimin e dhomës

KATALOGU

catalogue
Katalogu i ri i MANEX tanimë është online! Ky vit është shënuar me LED, cilësitë dhe pamjet e bukura. Këto trende karakterizojnë shumë prej risive tona këtë vit.
 

> Katalogu


1

MANEX ( EXPORT-IMPORT )

 

Shoqëri për tregti me shumicë dhe pakicë me drita. Përfaqësuese e brendeve: CASA LUCE, OZCAN, PELSAN, MASSIVE (PHILIPS).

Shitore e specializuar që ka për qëllim të lëshojë në shitje dritat e brendeve më të njohura, siç janë: Philips, Massive, Esseo, Lirio, Ozcan, Casa Luce, Eglo dhe Vito.

> Më shumë..

 

Në Blog

Merrni lajmet e fundit në kompaninë tonë.

Shih të gjitha postimet